Historisch rendement eerste kwartaal 2016

19 april 2016 in Historisch rendement

Wat is mijn rendement?

Het eerste antwoord op die vraag is een wedervraag: waar gaat u voor?

Het resultaat dat u wilt halen, hangt mede af van het risico dat u wilt en kunt lopen. Bij een veilige portefeuille, dat wil zeggen met weinig fluctuaties in de totale waarde, hoort een redelijk zeker, maar ook een lager rendement. Wilt u een hoger resultaat, dan is er minder zekerheid dat de hoofdsom na één jaar geen verlies vertoont, maar kunt u waarschijnlijk wel een grotere plus bijschrijven over de loop van meerdere jaren.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw risico-rendement verhouding. Zo krijgt u een goed beeld en meer gevoel voor welke vorm bij ú past.

Of u nu kiest voor véél of weinig rendement, Castanje vergroot de stabiliteit in de waarde van uw portefeuille door een gestructureerde aanpak. Door selectief te werk te gaan in onze keuzes en steeds attent te zijn op veranderingen bij de effecten waarin wij beleggen, weten wij de risico’s te beperken en de kansen vast te houden. Vanzelfsprekend hebben de beurssentimenten en rentestanden invloed op de resultaten die wij voor u kunnen behalen.

Castanje Vermogensbeheer hanteert vijf modelportefeuilles, van zeer offensief tot zeer defensief.

20160411_tabel_rendement_Castanje_2016_Q1

20160411_Grafiek_rendement_Castanje_2016_Q1

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Over de auteur

Kunnen wij u helpen? Bel Castanje vermogensbeheer op 073 - 30 30 260 of mail naar info@castanje.nl