Hoogrenderende obligaties en Chinese internettechbedrijven’ | BNR.nl

28 oktober 2016 in Blog, Historisch rendement

Beleggers kunnen voorzichtig gaan kijken naar hoogrenderende obligaties in opkomende markten of naar Chinese internettechbedrijven. Miljardenovernames, een reeks aan kwartaalcijfers en dan ook economisch nieuws en politieke spanningen. Wat doet dat allemaal met uw beleggingen?

René de Monchy bespreekt het allemaal met Valentijn van den Nieuwenhuizen van NN Investment Partners en Franke Burink van Castanje Vermogensbeheer.

Het gaat over onder meer Philips, dat mooie cijfers presenteerde, de Amerikaanse economie, en er wordt ook gekeken naar wat er nog gaat komen.

Meerdere bedrijven presenteerden deze week bedrijfscijfers, waaronder Randstad, Brunel en Deutsche Bank. En natuurlijk komt de overname van NXP door Qualcomm voorbij.

LUISTER HIER

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Over de auteur

Franke Burink is adviseur bij Castanje Vermogensbeheer. Zijn carrière is begonnen bij ABN AMRO, hier heeft hij ruim 20 jaar met succes gewerkt als senior economist en private banker. Sinds 2000 is hij werkzaam als zelfstandig vermogensbeheerder. Vragen? Bel Franke op 073 - 30 30 260 of mail naar info@castanje.nl