Over ons

Plezier van uw vermogen! Vertrouw op uw persoonlijke vermogensbeheerder voor groei en behoud van uw vermogen.


Castanje vermogensbeheer is professioneel en persoonlijk.
Wij hebben de deskundigheid in huis om vermogens goed te laten gedijen, gecombineerd met een persoonlijke aanpak en een degelijk beleggingsbeleid. Behoud van vermogen is het vertrekpunt. Het beheersen van beleggingsrisico’s staat daarom voorop.

De naam Castanje vermogensbeheer bestaat sinds 2009, maar onze relaties met onze klanten zijn vaak veel ouder. Franke Burink en Joris Teulings werken sinds 2000 samen, eerder bij Teulings Van der Hoeven Van Beuningen Vermogensbeheer en Vincent Hoffmans bediende zijn klanten via Final Trust, dat in 2013 tot de Castanje vermogensbeheer groep toetrad.
Wij beleggen in kwalitatief sterke ondernemingen en relatief veilige obligaties. Geen ingewikkelde producten of kostbare beleggingsfondsen.

Castanje vermogensbeheer is eigendom van de vermogensbeheerders. Dit garandeert een grote betrokkenheid en de zekerheid dat úw tevredenheid in ons belang is. Zonder externe aandeelhouders houden wij een open vizier. Wij hebben scherpe voorwaarden voor onze klanten met banken afgesproken.

Specialiteiten: Vermogensbeheer, risicobeheer, rendement, persoonlijke aandacht.

Wij beheren de vermogens van particulieren.
Vanuit betrokkenheid beheren wij eveneens het vermogen van een aantal stichtingen en kerkelijke instellingen.

U mag ons conservatief noemen, wij hebben een optimaal resultaat als u als klant met een gerust hart van uw vermogen kan genieten.