Persbericht VEOV: instellen Raad van Advies

31 oktober 2010 in Blog

In het kader van de verdere professionalisering, objectivering en het vergroten van de solide basis van de Vereniging Echt Onafhankelijke Vermogensadviseurs (VEOV), heeft de ledenvergadering recent besloten over te gaan tot de instelling van een Raad van Advies.
 
Wij hebben hiervoor de heren
 
                   Professor Dr. J. Koelewijn en
                   Mr. E.J. Weller
 
bereid gevonden in onze Raad van Advies zitting te nemen.
 
De heer Koelewijn (1956) is hoogleraar Corporate Finance aan de Universiteit Nyenrode. Sinds 2000 is hij tevens onafhankelijk financieel adviseur via zijn bedrijf Financieel Denkwerk. Hij heeft diverse researchfuncties vervuld in de financiële sector, onder andere bij IRIS en bij AFM.  Bij IRIS (een gezamenlijke dochter van Rabobank en Robeco) was hij hoofd strategie. Bij de AFM was hij enkele jaren hoofd research.
 
De heer mr. E.J. Weller is jurist. Hij heeft diverse management functies vervuld bij MeesPierson en Robeco en heeft zich gespecialiseerd in het onderwerp compliance. Sinds 2010 adviseert hij via zijn bedrijf Weller van Woerden Compliance Officers, bedrijven en instellingen op het gebied van compliance. Sinds 2001 is hij rechter-plaatsvervanger in het Arrondissement van de Rechtbank Amsterdam.
 
Voor meer informatie over de VEOV verwijzen wij u graag naar onze website www.veov.nl.

6 mei 2011

Deel dit berichtShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Over de auteur

Franke Burink is adviseur bij Castanje Vermogensbeheer. Zijn carrière is begonnen bij ABN AMRO, hier heeft hij ruim 20 jaar met succes gewerkt als senior economist en private banker. Sinds 2000 is hij werkzaam als zelfstandig vermogensbeheerder. Vragen? Bel Franke op 073 - 30 30 260 of mail naar info@castanje.nl